VEEL GESTELDE VRAGEN

Aandachtspunten

 1. Zorg ervoor dat zenders MINIMAAL 50 cm uit elkaar staan!
 2. Zenders mogen nooit op hetzelfde kanaal ingesteld staan let hier dus op!
 3. Wil je op 3 verschillende kanalen muziek? Dan heb je ook 3 zenders nodig!
 4. Ben je nou een techno fanaat of een ouwe gabber (hardere muziek stijlen)? Let dan wel even op het volume van je koptelefoon als je veel ruis/kraak hoort dan staat die iets te hard voor de bass. Zet dan a.u.b. het volume wat zachter, want de bass is niet te vervangen en dan wordt er een nieuwe koptelefoon in rekening gebracht, beetje zonde van je geld toch?
 5. Zet het volume op je telefoon/laptop op maximaal zodat mensen zelf het volume kunnen bepalen via de volume knop op de koptelefoon!

Hoe lang kan ik feesten met één hoofdtelefoon?

 • Wanneer de hoofdtelefoon volledig opgeladen is gaat de hoofdtelefoon 7-8 uur mee! Bij een huurperiode van meerderen dagen wordt er een oplader meegeleverd!

Waarom heb ik meerdere zenders nodig?

 • Wanneer je meerde soorten muziek wil afspelen heb je ook 3 zenders nodig waar je je telefoon, laptop of iPad aansluit om muziek mee te streamen. 

Aansluiten koptelefoons

 1. Sluit de zender aan met de bijgeleverde kabels en selecteer op de achterkant van de zender een kanaal. Je kunt kiezen uit kanaal (channel) 1, 2 en 3!
 2. Match vervolgens de koptelefoon met je zender. Dit doe je doormiddel van de channel knop op de koptelefoon. Deze knop vind je aan de zijkant van de koptelefoon (ch 1, 2, 3).
 3. Als de zender is aangesloten en de koptelefoons op het juiste kanaal staan, is het tijd om je telefoon of laptop aan te sluiten aan de zender met de bijgeleverde AUX kabel!
 4. Nu alles aangesloten is kun je op Spotify, Soundcloud, Youtube of wat voor streamingsdienst dan ook de muziek aanzetten en is het tijd om je drankje in te schenken, je handje in de lucht te gooien en mee te swingen op je favorieten nummers!

Hoe zit het met de bezorging van de apparatuur?

 • Wanneer je het aanvraagformulier hebt ingevuld zullen we zo snel als mogelijk contact met je opnemen om je vervolgens meer informatie te geven over onder anderen hoe laat we de spullen komen bezorgen en hoe laat we de spullen de volgende dag weer komen afhalen.

Staat je vraag er niet bij?