SILENT DISCO THUIS

Je kent het wel heb je thuis een heerlijk feestje, gaat de deurbel geluidsoverlast. Daar hebben wij bij Ruisloos de oplossing voor, een van A tot Z verzorgde Silent Disco met alle benodigde apparatuur om geRUISLOOS tot in de late uurtjes te feesten. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

 


BEDRIJF EVENTS   

Silent Disco, kun je niet alleen gebruiken op feesten, maar ook voor bedrijfsmatige toepassingen denk hierbij aan een presentatie op een beurs waar het niet mogelijk is om geluid te versterken. of een bedrijfsvideo waarbij het gewenst is om deze in meerderen talen te gelijk af te spelen, doormiddel van de kanaal keuze op de hoofdtelefoon kan de bezoeker hem naar de juiste taal schakelen. benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op. 

 


FESTIVAL EN HORECA

Silent Disco op je festival, evenement of horeca gelegenheid. ook dit is mogelijk wij beschikken over professionele hooftelefoons welke 3 kanalen kunnen ontvangen en bijbehorende zenders met een bereik tot c.a. 400 meter. ook kunnen wij voorzien in Silent Disco DJ'S en de bijbehorende apparatuur. benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op.